Zola: Azar ima sve što je potrebno

Legenda Čelsija Đanfranko Zola rekao je da novi fudbaler tog engleskog kluba, Belgijanac Eden Azar ima sve što treba da postane vrhunski fudbaler.

Izvor:

Utorak, 04.09.2012.

12:39

Default images

"Azar se odlično uklopio u Čelsijev tim, ljudi ga već porede sa mnom. On ima sve: tehniku, ličnost, instikt za gol i maštu", rekao je Zola za 'Gazeta delo sport'.

Azar je od kako je došao u Čelsi odigrao tri utakmice u Premijer ligi, postigao je jedan gol, ali imao i čak šest asistencija.

Zola je ovog leta postao novi trener Votforda, koji se takmiči u drugom rangu engleskog fudbala.

"Došao sam u klub iz dva razloga: Engleska i projekat novih vlasnika. Moja porodica je želela da dođe ovde, uvek smo se u Engleskoj osećali prijatno. Sviđaju mi se ideje novog vlasnika Đampaola Poca, on želi da stvori novi Udineze u Engleskoj. Tražili su od mene sezonu prilagođavanja, ali želimo mesto u plej-ofu i promociju u Premijer ligu", kazao je Zola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: