Ivan Klasnić u Majncu

Doskorašnji hrvatski fudbalski reprezentativac Ivan Klasnić potpisao je jednogodišnji ugovor sa Majncom, potvrdio je nemački bundesligaš.

Izvor:

Utorak, 04.09.2012.

12:19

Default images

Iskusnom 32. godišnjem napadaču ovog leta je istekao ugovor sa Boltonom, imao je ponude španskog Deportiva i turskog Gazijantepa, ali je ipak odlučio da se vrati u Bundesligu gde je proveo 11 sezona igrajući za Sent Pauli i Verder.

"Imao sam nekoliko ponuda, ali poziv Majnca i prilika da opet igram u Nemačkoj me najviše privukla. Odmah počinjem sa treninzima kako bih što pre pomogao ekipi", rekao je Klasnić, koji je 2007. godine imao uspešnu transplataciju bubrega.

Direktor Majnca Kristijan Hejdel priznao je da je Klasnić tokom celog leta bio B opcija.

"Želeli smo Adrijana Ramosa iz Herte, ali kad nismo uspeli odlučili smo se za iskusnog napadača, koji može da pomogne našim mladim igračima", rekao je Hejdel.

Klasnić je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 41 utakmicu i postigao 12 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: