Mihajlović se vratio u Jagodinu

Defanzivac Danijel Mihajlović raskinuo je ugovor sa Crvenom zvezdom i vratio se u klub iz kojeg je stigao u Beograd, Jagodinu.

Izvor: B92

Utorak, 04.09.2012.

08:58

Default images

Snažni štoper prisustvovao je tokom vikenda utakmici između Jagodine i Slobode, ali je tek u ponedeljak potvrdio da se vraća u bivši tim.

Na "Marakani" se nije snašao, odigrao je samo tri prvenstvene utakmice, a u meču sa Čukaričkim zadesila ga je i povreda kolena od koje se oporavljao godinu dana.

Posle oporavka nije uspeo da se nemetne već bivšem šefu stručnog štaba Robertu Prosinečkom, pa ni licenciran za novu sezonu. U Jagodini su rado prihvatili 27-godišnjeg defanzivca.

Mihajlović je karijeru počeo u pionirima Crvene zvezde, igrao je za sve mlađe selekcije "crveno-belih", a potom je otišao u Zvezdinu fijalijalu – Sopot.

Odatle je u leto 2007. stigao u Jagodinu, u vreme kada je ovaj klub postao član Prve lige Srbije. Dobrim igrama u dresu Jagodine skrenuo je pažnju, pa je na početku sezone 2010/11. postao član Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: