Musli: Partizan je privilegija

Partizan je nastavio sa dovođenjem talentovanih košarkaša za predstojeću sezonu, a poslednji u nizu je centar Dejan Musli.

Izvor: AK

Sreda, 18.07.2012.

23:25

Default images

Nekadašnji igrač FMP-a je na svoju štetu raskinuo ugovor sa Kahom Laboral, i potpisao trogodišnji ugovor (2+1) sa "crno-belima".

"Finansije nisu igrale ulogu, već želja da odem u klub klub koji će mi dati prostor, što Partizan sigurno jeste", rekao je Musli, jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša.

Pre njega u Humsku su stigli Nikola Milutinov (18 godina), Leo Vesterman (20) i Đorđe Gagić (22), sa pozajmice iz Mega Vizure se vraća Nenad Miljenović (19), dok se Partizan pozdravio sa Petrom Božićem (34), Dušanom Kecmanom (35) i Raškom Katićem (32).

"U ekipi su mahom u momci koji su moja generacija, ili godinu-dve stariji, odnosno mlađi. Ne sumnjam da će trener Vujošević sve složiti kako treba. Čast mi je da radim sa njim, poznato je koliko je dobar trener. Na meni je da se dokažem. Naravno, i igranje za Partizan je velika privilegija", rekao je Musli.

Posebna snaga Partizana su njegovi navijači i atmosfera u "Pioniru", to zna cela košarkaška Evropa.

"Ko god iole prati basket, zna za 'crno-bele' navijače. Igrao sam u Španiji, bio u mnogo dvorana širom Evrope, ali nema nigde navijača kao što su “grobari”, u šta sam se i lično uverio kada sam pre dve godine dolazio sa Kahom laboral u Pionir", istakao je Musli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: