Beleti: Bez Barse nema ni Španije

Nekadašnji reprezentativac Brazila Žulijano Beleti rekao je da selekcija Španije bez fudbalera Barselone ne bi mogla da bude prvak Evrope i sveta.

Izvor: AK

Nedelja, 08.07.2012.

13:04

Default images

Beleti je 2006. godine postigao pobedonosni gol za Barselonu u finalu Lige šampiona protiv Arsenala. U dresu Brazila on je osvojio titulu svetskog prvaka pre deset godina.

"Da nije Barsinih igrača, ne bi postojala ni ovakva Španija. Ako za dve godine odbrane i titulu svetskog šampiona, stvarno će pokazati da su najbolji tim u istoriji fudbala", ocenio je Beleti.

U španskoj reprezentaciji koja je nedavno odbranila titulu evropskog šampiona bilo je sedam igrača Barselone. On je pozdravio i dolazak Tita Vilanove na mesto trenera Barselone.

"Dobro je kada vidite da na čelo tima dodje neko ko dobro poznaje ekipu iznutra. Biće teško nastaviti trofejni niz Barselone i siguran sam da će biti poređenja sa Gvardiolom. Ipak, ne smemo da zaboravimo da su igrači glavna pokretačka snaga ekipe", dodao je Beleti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: