Budls: Nole slavio protiv Marija

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Endija Marija sa 2:0, u setovima 6:4, 6:4, na egzibicionom turniru "Budls“, koji se održava uoči Vimbldona.

Izvor: MJ

Četvrtak, 21.06.2012.

19:47

Default images

„Svrha ovih mečeva je da se igra bez pritiska i da se svi dobro zabave i uživaju u pripremama za Vimbildon “, rekao je Đoković nakon pobede.

Mariju je ovo treći uzastopni poraz na travi, pošto je ispao u prvom kolu turnira u Kvinsu od Nikolasa Maua, a u sredu je u egzibicionom meču na Stouk Parku izgubio i od Janka Tipsarevića.

Đoković je odmah na startu prvog seta napravio brejk i stekao prednost koju je održao do kraja, dok je u drugom setu srpski teniser, takođe, prvi stigao do brejka, ali je Mari uspeo da se vrati i izjednači. Sreća nije bila dugo na strani britanskog tenisera, pošto je usledio novi brejk Đokovića i servis gem za pobedu od 2:0.

"Budls čelendž", koji se završava u subotu, nudi najboljim svetskim igračima šansu da podese formu uoči početka Vimbldona.

Gren slem turnir u Vimbldonu počinje u ponedeljak, uz direktne prenose na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: