Karolina: Mogu da osvojim Vimbldon

Danska teniserka Karolina Voznijacki veruje da može da osvoji Vimbldon, iako na tom Grend slem turniru nikada nije prošla dalje od četvrtog kola.

Izvor: SO

Ponedeljak, 18.06.2012.

18:48

Default images

“Situacija u ženskom tenisu trenutno je potpuno otvorena, u poslednjih deset godina mnogo je više kvalitetnih igračica. Nikada ne možete da znate šta će se desiti, ima mnogo iznenađenja i često su teniserke koje ne očekujete u četvrtfinalu ili polufinalu”, izjavila je Dankinja.

Karolina odnedavno radi sa šampionom Australijan opena 2002. godine Tomasom Johansonom.

“Npr. nisam mogla da pretpostavim da će Sara Erani doći do finala Rolan Garosa, ali ona je odigrala zaista dobar turnir. Dovela sam Tomasa da mi pomogne, on ima mnogo iskustva, osvojio je GS turnir i nadam se da to može da mi pomogne. Moj tata je i dalje tu, dobro se slaže sa Tomasom , ali na kraju ja odlućujem jer ipak sam ja na terenu”.

Najbliža toliko željenoj GS tituli Voznijacki je bila 2009, kada je u finalu US opena izgubila od Kim Klajsters. Igrala je i polufinale Australijan opena dve godine kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: