"Političarima nije mesto u sportu"

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da političarima nije mesto u sportskim klubovima i sportskim savezima,

Izvor: B92

Subota, 19.05.2012.

14:34

Default images

Palma kaže je njihov zadatak da obezbede logistiku

"Ja sam protiv toga da su političari na čelnim funkcijama u sportskim klubovima i sportskim savezima. Mislim da političarima tamo nije mesto", rekao je Marković na konferenciji za novinare koju je održao u Jagodini zajedno sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Šoštarom.

Sportske klubove i sportske saveze trebalo bi da vode sportisti i uspešni menadžeri, istakao je Marković.

"Imao sam više ponuda za to ali sam odbio, smatram da političari treba da rade nešto drugo za sport, da obezbede logistiku, sredstva sportskim klubovima i sportskim savezima kako bi se uspešno takmičili, a ne da na takav način dolaze do nekih političkih poena", rekao je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: