Mediji dovode Vujoševića u Zagreb

Pojedini hrvatski mediji u četvrtak su objavili informaciju da uprava Cibone želi da na svojoj klupi naredne sezone vidi Duška Vujoševića.

Izvor: JT

Četvrtak, 17.05.2012.

12:39

Default images

Navijači zagrebačkog kluba traže da trener ostane Jasmin Repeša, ali španski mediji prenose informacije da se on već dogovorio oko preuzimanja Malage.

Vujošević od odlaska sa klupe moskovskog CSKA nije trenirao nijedan klub, a trenutno je na čelu Sportskog društva Partizan.

Upitan da prokomentariše mogućnost preuzimanja Cibone, Vujošević je za „Večernji list“ rekao:

Takva vrsta poverenja godi svakom treneru, svakom čoveku, ali se takvi poslovi ne dogovaraju između novinara i trenera, nego na drugom nivou“.

Vujošević je sličnu izjavu dao i za B92, a na isto pitanje rekao je da je to privatna stvar i da treneri ne diskutuju pregovore sa klubovima sa novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: