Manga strelac u Beranama

Fudbaleri Partizana gostovali su u Beranama gde su odigrali humanitarnu utakmicu za pomoć izgradnji Hrama Svetog Simeona Mirotočivog u ovom crnogorskom gradu.

Izvor: AK

Ponedeljak, 14.05.2012.

01:47

Default images

Meč koji je posmatrao i selektor reprezentacije Crne Gore Branko Brnović "crno-beli" su dobili minimalnim rezultatom, a gol je postigao David Manga.

Pre početka susreta kapiten Partizana Stefan Babović, koji je inače rođen u Beranama, uručio je istoimenom fudbalskom klubu 20 lopti i garnituru opreme.

partizan.rs
Posle zanimljive igre sa dosta šansi na jednoj i na drugoj strani, slavili su "crno-beli" pogotkom Mange u 57. minutu, koji je izašao sam ispred golmana Šabanovića, zaobišao ga i poslao loptu u prazan gol.

U poslednjem minutu prvog poluvremena, kapiten Beranaca Lalević bio je u gotovo identičnoj situaciji kao i Manga, pošto se našao sam ispred Petrovića, zaobišao ga i šutirao u prazan gol, ali je Anderson bio oprezan i uspeo da izbaci loptu gotovo sa gol crte u polje.
partizan.rs
Partizan: Petrović, Aksentijević, Anderson, Rnić, Ranković, Nađ, Babić, Manga, Babović, Ninković, Dijara
Igrali su još: Kamara, Tomić, Ivanov, Miljković, Marković, Ostojić.

Berane: Aković, Kuč, Vučetić, Tomović, Novović, Rugovac, Cimbaljević, Rajković, Lalević, Bojović, Huremović.
Igrali su još: Šabanović, Vukićević, Vučinić, A.Šćekić, Radović, Osmajlić, Isljami,Vukićević, Lutovac, M. Šćekić, Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: