"Cilj je redovno igranje u Evropi"

Predsednik FK Jagodina Goran Milanović rekao je da su dobri rezultati ekipe ove sezone posledica višegodišnjeg rada.

Izvor: MN

Sreda, 09.05.2012.

16:26

Default images

On je dodao da je klub blizu ostvarenja cilja, a to je redovno igranje u Evropi.

"Sa pravim radom, ulaganjem u infrastrukturu, izgradnjom tima i igre došli smo do ovog nivoa. Jagodini nije bitno da igra u Evropi samo jednu sezonu, već da duži niz godina bude prisutna na evropskoj sceni."

"Naši rezultati su posledica dugogodišnjeg rada i dovođenja kluba iz četvrtog ranga do Super lige", rekao je Milanović za sajt Jagodine.

Prvi čovek kluba i gradonačlnik Jagodine Dragan Marković rekao je javno da mu je želja da se ekipa plasira u Evropu, ali je Milanović oprezan što se tiče ove sezone.

"Ništa još nije gotovo. Imamo još dva kola da odigramo i u njima pobedimo, a čekamo i neki kiks naših protivnika. To znači da ne zavisi samo od nas da li ćemo igrati Evropu. Moramo da dobijemo dve naše preostale utakmice, a naši konkurenti na nekoj od narednih utakmica ne pobede", rekao je Milanović.

Predsednik Jagodine kazao je da neće biti problema da se klub licencira za Evropu.

"Neće biti nikakvih problema za licenciranje, osim nekih oko finansija koji će biti uskoro rešeni... Mi smo, inače, i pravili klub po Evropskim kriterijumima. Ako uđemo u neko Evropsko takmičenje idemo potpuno spremni, da utakmice igramo na našem stadionu", rekao je Milanović.

"Nama pre tri-četiri godine nije bio cilj da igramo na tuđim terenima, već na svom, jer smo grad Jagodina i mi u klubu smo o tome vodili računa", dodao je Milanović.

Jagodina u 29. kolu Jelen Superlige kolu gostuje otpisanom Metalcu, a u poslednjem dočekuje Novi Pazar, koji se izborio za opstanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: