Partizan: Sredstva obezbeđena

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje povodom pisanja medija o blokadi računa srpskog šampiona u deset nacionalnih banaka.

Izvor: B92

Sreda, 09.05.2012.

14:52

Default images

Naime, "crno-belima" je Narodna banka Srbije blokirala račune zbog prisline nadoknade oko 18 miliona dinara dugovanja.

Iz Partizana ističu da je neuspešno ulaganje u igrače prošlog leta nanelo veliku štetu klubu, ali da su sredstva za mirno funkcionisanje u narednim mesecima i predstojeći prelazni rok obezbeđena.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti:

"Fk Partizan je naporima svog rukovodstva obezbedio sredstva za mirno funkcionisanje kluba u narednim mesecima, kao i za neophodna pojačanja u predstojećem prelaznom roku.

U ovoj takmičarskoj sezoni izostanak plasmana u grupnu fazu evropskih kupova, a nakon rekordnog ulaganja od 3 miliona € u prelaznom roku, ne samo da je naneo nenadoknadivu materijalnu štetu klubu, već je i ugrozio likvidnost poslovanja. U zimskom prelaznom roku klub je odbio nekoliko ponuda za transfer igrača u želji da se ekipa ne oslabi i da se ostvare takmičarski ciljevi. Bio je to rizičan potez koji je dao svoj sportski rezultat, a velikim naporima rukovodstva sve obaveze su izmirivane na vreme ili sa minimalnim zakašnjenjem.

Kao što smo već naveli, stabilnost kluba je u narednim mesecima obezbeđena, a sigurno je da će deo sredstava biti usmeren ka dovođenju pojačanja", stoji u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: