Grant: Napad na Ljajića presedan

Trener Partizana Avram Grant rekao je da nikada nije čuo za nešto slično u fudbalu kao što je bio fizički sukob na klupi Fiorentine.

Izvor:

Petak, 04.05.2012.

16:33

Default images

Grant je u šali dodao da bi on postupio isto kao trener Delio Rosi, koji je pesnicom udario reprezentativca Srbije Adema Ljajića.

"To je jedinstven slučaj, nisam čuo da se ikada nešto slično desilo", rekao je Izraelac na konferenciji za medije u Sportskom centru "Teleoptik", koja je organizovana povodom subotnje utakmice Partizana i Crvene zvezde.

Rosi i Ljajić fizički su se sukobili u sredu, kada je 20-godišnjiigrač ironično aplaudirao treneru koji je odlučio da ga zameni u 32. minutu utakmice sa Novarom.

Posle kratkog verbalnog duela,iskusni strateg je skočio na Ljajića i nekoliko puta ga udario pesnicom.

Na pitanje novinara kako bi on reagovao u situaciji u kojoj se našao Rosi, Grant se našalio.

"Ja bih ga izudarao kao što je i Rosi Ljajića. Možda je trebalo da sačeka i to uradi u svlačionici", kazao je Grant uz osmeh.

Posle incidenta na klupi italijanskog prvoligaša Rosi je dobio otkaz, dok je Ljajić suspendovan do kraja sezone.

Ljajić se u petak otvorenim pismom, koje je poslao uglednom časopisu Gazeta delo Sport, izvinio celoj fudbalskoj javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: