Đoković: Zadovoljan sam posetom

Poseta četvrtom Srbija Openu je zadovoljavajuća, uprkos Novakovom izostanku, rekao je direktor turnira Goran Đoković.

Izvor: B92

Petak, 04.05.2012.

15:48

Default images

On je podsetio da je Srbija jedna od svega 32 zemlje koje imaju ATP turnir, a to značajno doprinosi pozitivnom imidžu države.

Četvrto izdanje Srbija Opena bilo je prvo u kojem niko od najboljih srpskih tenisera nije nastupao, ali je spisak učesnika bio veoma dobar, uključujući bivšeg svetskog broja 2 Davida Nalbandijana i sedamnaest Top 100 igrača.

"Žao mi je što ne učestvuje Novak i ostali naši najbolji igrači, ali oni se pripremaju za druge turnire i ja njihovu odluku poštujem. Zadovoljni smo posetom i zato što gledaoci mogu da uživaju u odličnom tenisu, a sponzori su se potrudili da imamo i odličan prateći program" rekao je Đoković tokom promotivne vožnje Plavim vozom.

"Voleo bih da možemo da ugostimo najbolje igrače sveta i postoji velika želja da Srbija Open pređe u kategoriju 500. Ali, to nije samo stvar dobre volje organizatora, potrebna je pomoć i grada i države", konstatovao je Đoković.

Novakov stric je podsetio da se najbolji teniser sveta trenutno sprema za Masters u Madridu, gde će se prvi put susresti sa plavom šljakom.

"Sve je bitno za vrhunske igrače, ja se samo nadam da će se Nole navići na novu podlogu pre drugih”, rekao je Đoković.

Mečeve sa madridske plave šljake pratićete u direktnim prenosima na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: