Teri se javno izvinio saigračima

Fudbaler Čelsija Džon Teri napisao je poruku u kojoj se javno izvinio svojim saigračima i menadžeru Robertu Di Mateu za crveni karton na utakmici sa Barselonom.

Izvor: MJ

Nedelja, 29.04.2012.

15:15

Default images

Teri je na revanš utakmici polufinala Lige šampiona sa Barselonom, kolenom udario Aleksisa Sančeza i zbog crvenog kartona u 37. minutu morao da napusti teren.

Pre utakmice sa Kvins Park Rendžersom, sa kojim se Čelsi sastaje u 36. kolu Premijer lige, Teri je poslao cirkularno poruku sa svojim izvinjenjem svima na Stamford Bridžu.

„Želim da kažem da mi je žao što sam morao da napustim Kamp Nou tako rano i što sam stavio svoje saigrače i menadžera u tešku poziciju, na tako važnoj utakmici. Odmah po završetku utakmice izvinio sam se Robiju, saigračima i stručnom štabu. Dovoljno sam iskusan da znam kada sam pogrešio, a u utorak sam napravio veliku grešku. Žao mi je zbog toga i dužan sam da to javno kažem zbog naših navijača“, napisao je Teri.

Kapiten Čelsija je zatim pohvalio svoje saigrače i način na koji su priveli utakmicu kraju.

„Način na koji su zaigrali i rezultat koji su ostvarili, nakon mog isključenja, jedna je od najboljih stvari koju sam video od kad sam u Čelsiju. U trenucima kada je sve krenulo po zlu, kada je na terenu ostalo deset igrača koji su trebali da se suprotstave jednom od najboljih klubova u istoriji fudbala, na njihovom stadionu, bilo je jednostavno neverovatno. Bio sam stvarno ponosan na njih, jer su oni i ovaj klub zaslužili da igraju u finalu lige šampiona“, zaključio je Teri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: