Bufon: Zaslužili smo titulu

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon istakao je da je ’stara dama’ zaslužila titulu u Seriji A posle sjajne sezone u kojoj, za sada, nije doživela nijedan poraz.

Izvor: JT

Nedelja, 29.04.2012.

13:54

Default images

„Zaslužujemo titulu, nismo izgubili nijednu utakmiciu u Seriji A i primili smo mali broj golova. Ekipa je uložila puno truda u ovu sezonu i ponosni smo na sve što smo postigli do sada“, rekao je Bufon.

Ne zalećemo se, recimo da postoje šanse da osvojimo titulu. Još ništa nije odlučeno, a ja imam dovoljno iskustva da znam o čemu pričam. Čekaju nas još četiri utakmice i sve je moguće“, rekao je Bufon.

Juventus trenutno na čelu tabele Serije A ima tri boda više od Milana u pohodu na svoju 28. titulu šampiona Italije. ’Staru damu’ do kraja sezone čekaju gostovanja Kaljariju i Novari, kao i utakmice na svom terenu protiv Lećea i Atalante.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: