Dimitrijević: Verujem u novu pobedu

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević izjavio je da u predstojećem večitom derbiju protiv Partizana veruje u treću uzastopnu pobedu protiv komšija.

Izvor: MJ

Nedelja, 29.04.2012.

13:08

Default images

Dimitrijević je u subotu postigao prvenac u crveno-belom dresu, za pobedu protiv Jagodine 1:0 i potvrdio odličnu formu u kojoj se nalazi ovog proleća.

"Srećan sam zbog gola, to mi je nagrada za rad i trud koji sam uložio, dobro sam trenirao, maksimalno se zalagao i to mi se vratilo. Pobeda nam znači zbog prestojećeg derbija", rekao je Dimitrijević.

Fudbaler Zvezde je svestan da utakmica u sledećem kolu ne rešava ništa, ali dodaje da je uvek je lepo pobediti večitog rivala.

"Dobili smo ih prethodna dva puta, zašto ne bismo i treći?", kaže Dimitrijević.

On je dodao da je zadovoljan igrom protiv Jagodinaca, iako je utisak da je trijumf mogao da bude izražen sa većom razlikom.

"Imali smo još šansi i priliku da ubedljivije pobedimo, ali i pored toga mislim da treba da budemo zadovoljni. Što se tiče mog gola zadovoljan sam reakcijom, procenio sam da je potrebno da napravim dribling pre nego što šutnem i nisam pogrešio", poručio je Dimitrijević.

Crvena zvezda je pobedom protiv Jagodine smanjila zaostatak u odnosu na Partizan na devet bodova, ali crno-belima je dovoljno da protiv Borca u Čačku osvoje bod i obezbede petu uzastopnu šampionsku titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: