Rednap: Modrić bi mogao da ode

Menadžer Totenhema Hari Rednap iznenadio je engleske medije priznavši da bi Luka Modrić mogao da napusti klub ovog leta.

Izvor: JT

Nedelja, 29.04.2012.

11:38

Default images

Londonski klub je prošle godine uspeo da zadrži hrvatskog fudbalera u svojim redovima, uprkos primamljivoj ponudi Čelsija, a ove sezone menadžer Mančester Sitija Robert Mančini ne krije da ga želi među ’građanima’.

Prema rečima Rednapa, spekulacije oko Modrićeve budućnosti, ali i Gareta Bejla samo će se pojačati ako klub ne izbori mesto u Ligi šampiona.

Prošlog leta od vitalne važnosti bilo je da zadržimo Luku. Mislim da o tome nećemo morati da brinemo oko igrača kao što je Bejl ovog leta, ali je sa Lukom drugačija priča. Ne znam šta će odličiti, lagao bih kada bih rekao da sam siguran da će ostati, jer zaista ne znam“, rekao je Rednap, „Sigurno ne vidim mogućnost da Bejl napusti klub, u ovom trenutku je srećan, velika zvezda je. Još uvek dosta uči, mlad je, i na mestu je gde i treba da bude“.

Totenhem zbog rezultata u poslednjih nekoliko nedelja više nije među četiri najbolja tima u Premijer ligi, zbog čega je pod znakom pitanja mesto u Ligi šampiona. Prema pravilima UEFA, maksimum od četiri tima iz neke lige može da igra u elitnom takmičenju, što trenutno znači da tim koji zauzme četvrto mesto neće imati mesto u Ligi šampiona, ako Čelsi u finalu ovogodišnjeg izdanja pobedi Bajern.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: