Kolo u senci mančesterskog derbija

Posle 35. kola Premijer lige možda će biti poznat šampion Engleske jer se u ponedeljak na „Itihadu“ stadionu sastaju dva Mančestera, Siti i Junajted.

Izvor:

Petak, 27.04.2012.

20:26

Default images

Mančester Siti ima tri boda manje od Junajteda, ali će biti u prednosti ukoliko pobedi gradskog rivala na svom stadionu jer ima bolju gol razliku (60:54).

Utakmicu na "Itihad" stadionu sudiće 41-godišnji sudija iz Šeldona Andre Mariner. U senci velikog derbija još šest utakmica će biti odigrano u subotu, a dva su na programu u nedelju.

Everton na „Gudjusonu“ dočekuje Fulam u meču bez većeg rezultatskog značaja jer evo timovi ne mogu u Evropu naredne godine, a odavno su obezbedili opstanak.

Arsenal će tražiti pobedu na „Britanija“ stadionu, u utakmici sa Stoukom, pošto se bori za treće mesto koje direktno vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Bolton je u prošlom kolu zabeležio važnu pobedu nad Aston Vilom, a u ovom kolu gostuje ekipi Sanderlenda.

Svonsi dočekuje Vulverhmepton Nenada Milijaša. Vulvsi si sigurni učesnici Čempionšipa naredne sezone. Vigan je posle velikih pobeda nad Mančester junajtedom i Arsenalom izgubio od Fulama, a ekipa Roberta Martinesa u subotu igra sa Aston Vilom.

U poslednjem meču dana u subotu Liverpul gostuje Noriču.

Londonski timovi Čelsi i Totenhem igraju u nedelju. „Plavci“ posle velikog uspeha i plasmana u finale Lige šampiona na „Stamford Bridžu“ dočekuje Kvins Park Rendžers. Blekburn Radosava Petrovića gostuje Totenhemu na „Vajt Hart Lejnu“.

Premijer liga, 35. kolo:

16.00h Everton – Fulam
16.00h Stouk siti – Arsenal
16.00h Sanderlend – Bolton
16.00h Svonsi – Vulverhempton
16.00h Vigan – Aston Vila
18.30h Norič – Liverpul

nedelja:
14.30h Čelsi – Kvins Park Rendžers
17.00h Totenhem – Blekburn

ponedeljak:
21.00h Mančester siti – Mančester junajted

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: