Zoran Tošić gradi SC u Zrenjaninu

Fudbalski reprezentativac Srbije i prvotimac moskovskog CSKA Zoran Tošić postaće vlasnik Sportskog centra u svom rodnom gradu Zrenjaninu.

Izvor:

Petak, 27.04.2012.

17:43

Default images

Gradоnačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov potpisao je sa predstavnikom „Akademije Bambi Zrenjanin“ ugovor o kupoprodaji zemljišta za izgradnju sportskog centra na Zelenom polju, a vlasnik budućeg Sportskog centra će biti Zoran Tošić

Radovi na izgradnji Sportskog centra će početi tokom leta i očekuje se da će biti otvoren do kraja godine.

Zoranov brat, Darko Tošić, je izjavio da je Ugovor o kupovini zemljišta potpisan na obostrano zadovoljstvo.

"Zoran je, zajedno sa ekipom iz „Bambija“, investitor. Sagradićemo sportski kompleks koji će sadržati zatvoreni fudbalski teren sa veštačkom travom, prekriven balonom. Ispred će biti terenski tereni i prateći objekti koji su potrebni za rad. To je priča o kojoj smo govorili i ranije, da se obezbede što bolji uslovi za razvoj mladih sportista u Zrenjaninau. To je nešto što nedostaje ovom gradu, ali i našoj školi fudbala. Mislim da će posle ovog potpisivanja uslediti i dobijanja potrebnih dozvola kako bi radovi što pre počeli", rekao je Darko Tošić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: