Prosinečki: Jagodina je hit proleća

Trener Zvezde Robert Prosinečki rekao je da ekipa u meču sa Jagodinom želi da se vrati na pobednički kolosek i da je bledo izdanje protiv OFK Beograda prošlost.

Izvor: MN

Petak, 27.04.2012.

12:35

Default images

Utakmica je na programu od 19 časova na stadionu Crvene zvezde.

"Jagodina je izuzetno dobra ekipa, oni su hit ovog proleća. Nama je posle lošeg meča na Karaburmi cilj da ponovo uđemo u pobedničku seriju, ali i da pružimo mnogo bolju igru nego u sredu", rekao je Prosinečki.

Zvezdin trener je dodao da još ne zna koje će igrače poslati na teren, ali je naveo da najverovatnije neće moći da računa na povređenog Duška Tošića, a pod znakom pitanja je i kapiten Nikola Mikić.

"Razgovarao sam sa igračima i rekao im da je nedopstivo kako su odigrali veći deo meča protiv OFK Beograda. Nismo bili dovoljno motivisani, ali verujem da će protiv Jagodine biti drugačije. Razgovaraću ponovo sa igračima, čekaju nas još neke važne utakmice, pre svega Partizan i za nas meč sezone, finale Kupa", poručio je Prosinečki.

Napadač 'crveno-belih' Filip Kasalica rekao je da poštuje Jagodinu, ali da se samo Zvezda pita za ishod meča.

"Oni su među dva, tri najbolja gosta u prolećnom delu prvenstva. Međutim, igramo na Marakani i zato samo od nas zavisi kakav će biti konačan rezultat. Tenzija je možda malo splasla zbog velike prednosti Partizana, ali motiva nam ne nedostaje, jer je sam dres Crvene zvezde dovoljan motiv", istakao je Kasalica.

Specijalni gost na utakmici protiv kluba iz svog rodnog grada biće bivši golman 'crveno-belih' Zvonko Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: