Kagava ima mesec dana da se odluči

Borusija iz Dortmunda saopštila je svom fudbaleru Šinđiju Kagavi da ima rok od mesec dana da se odluči da li želi da produži ugovor sa klubom.

Izvor: MN

Petak, 27.04.2012.

12:21

Default images

Japanskom internacionalcu ugovor ističe 2013, a ponuđen mu je produžetak saradnje do 2016. uz platu od 3 miliona evra godišnje.

Nakon višemesečnog čekanja na odgovor rukovodstvo ’milionera’ je odlučilo da ubrza pregovore. "Želimo da planiramo budućnost kluba. Sve opcije su otvorene, ali treba nam garancija", rekao je sportski direkto Mihael Zorc.

Za Kagavu su bili zainteresovani engleski klubovi, Mančester junajted i Čelsi, kao i italijanski Milan.

Transfer od 15 miliona evra mogao bi da dođe u obzir, pogotovo kada se zna da je Kagava iz Kerezo Osake stigao za samo 350 hiljada evra

Trener Dortmunda Jirgen Klop pomirio se sa odlaskom Kagave.

"Ako Šinđi ode, mi nastavljamo dalje. Nismo ni planirali da igramo u istom sastavu u narednih 25 godina."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: