Murinjo: Moramo da budemo jaki

Trener Reala Žoze Murinjo izjavio je da mu je veoma žao svojih igrača nakon eliminacije iz Lige šampiona od minhenskog Bajerna.

Izvor: SO

Sreda, 25.04.2012.

23:36

Default images

"Želeli smo da uđemo u finale. Više sam tužan zbog momaka nego zbog sebe, sada moramo da budemo jaki. Prošle godine smo osvojili Kup Kralja i biće korak u pravom smeru ako ove sezone osvojimo Primeru. Moji momci su igrali fantastično protiv odličnog tima. Ponosan sam na ekipu i nemam šta da kritikujem. Ponosan sam što radim sa ovim timom“, izjavio je portugalski trener.

"Bila je to taktička utakmica, pri rezultatu 2:1 obe ekipe plašile su se da ne naprave grešku koja bi se mogla ispostaviti kobnom. Ipak, to je fudbal, to je život“, dodao je Murinjo.

Jedan od trojice fudbalera koji nisu realizovali penal za Real je najbolji strelac tima Kristijano Ronaldo.

„Morao je i Kristijano jednom da pogreši. Promašio je penal, ali život se nastavlja. Ne znam da li je pogrešio ili ga je Nojer odlično pročitao, a posle dva sata igre, penali su na granici izdržljvosti“, kaže trener Reala.

Golman Real Madrida Iker Kasiljas bio je izuzetno razočaran posle eliminacije.

"Ovo je veliki udarac za nas. Bila je to vrlo uzbudljiva utakmica, ali penali su uvek lutrija. Mi smo igrali dobro, ali Bajern je vrhunski tim. Jedino što nam sada preostaje jeste da se koncentrišemo na Primeru“.

Fudbaler sredine terena Reala Ćabi Alonso, jedini koji je dao penal za svoj tim, bio je u sličnom raspoloženju kao kapiten Kasiljas.

"Naravno da smo prilično razočarani, ali moramo da se pomirimo sa ispadanjem jer i ono deo fudbala. Sada na svojoj koži osećamo naličje fudbala, ali znali smo da to može da se dogodi. Želimo Bajernu sve najbolje, svaka im čast“.

Šta su posle meča izjavili trener Bajerna Jup Hajnkes i Arjen Roben pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: