Vorm ne razmišlja o odlasku

Jedan od najboljih golmana engleske Premijer lige ove sezone, Holanđanin Mihel Vorm, rekao je da ne razmišlja o odlasku iz Svonsija na kraju sezone.

Izvor: AG

Utorak, 24.04.2012.

20:15

Default images

"Nikada se ne zna, ali ja stvarno ne razmišljam o napuštanju kluba tokom leta."

"Moja porodica voli život ovde, ne mogu da zamislim da napustim Svonsi posle jedne sezone, posebno zbog toga kako smo je odigrali. Ne možete da znate šta će se dogoditi, naravno, ali ja sam veoma srećan ovde", rekao je Vorm za radio Bi-Bi-Si (BBC).

Vorm je prešao u Svonsi prošlog leta iz holandskog Utrehta za oko dva miliona evra i postao jedan od najboljih golmana u Premijer ligi.

"Za mene je bilo ispunjenje sna kada sam potpisao za Svonsi i zaigrao u Premijer ligi. Bilo mi je vrlo lako da se uklopim, stil mi baš odgovara. S trenerom Brendanom Rodžersom je lako raditi, on ima veoma jasan način kako posmatra stvari. Odigrali smo neke sjajne mečeve, posebno kod kuće. Cela sezona je bila fantastična", istakao je Vorm.

On će se gotovo sigurno naći na spisku selektora Holandije Berta van Marvejka za Evropsko prvenstvo koje će se od 8. juna do 1. jula ove godine održati u Poljskoj i Ukrajini.

Svonsi je trenutno 12. na tabeli Premijer lige sa 43 osvojena boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: