Kontroverzna slika uzburkala Barsu

Katalonski sportski dnevnik "Sport" izazvao je žestoke kritike javnosti zbog slike fudbalera Barselone na naslovnoj strani lista.

Izvor: AK

Utorak, 24.04.2012.

19:05

Default images

Na kontroverznoj slici Karles Pujol pri proslavi gola skače visoko, dok se glava Ćavija Ernandesa nalazi u nivou njegovih prepona.

Uz to, odmah ispod fotografije nalazi se reklama u kojoj piše "Seks je život". Usled velikih kritika, urednici novina bili su prinuđeni da promene sliku koja je pratila najavu revanš meča polufinala LŠ protiv Čelsija.

"Sport" je, inače, list koji otvoreno podržava fudbalski klub Barselonu, o čemu govori i njihov moto "Sempre amb el Barça" (Uvek uz Barsu).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: