Grant: "Nismo se uspavali"

Lider Jelen Superlige, ekipa Partizana dočekuje fudbalere BSK-a iz Borče, u meču 26. kola u sredu od 18.30h.

Izvor: AK

Utorak, 24.04.2012.

16:19

Default images

Pet kola pre kraja sezone "crno-beli" imaju deset bodova više od najvećeg rivala Crvena zvezde, pa su na korak od osvajanja pete uzastopne titule srpskog šampiona.

Trener Partizana Avram Grant rekao je da ga neće uspavati činjenica što "crno-beli" imaju toliku prednost i što su praktično odbranili titulu šampiona Srbije.

"Volim izazove, ne zaboravite da je u jednom trenutku prednost spala na šest bodova, pa smo opet uspeli da je vratimo na 10. Nismo uspavani zbog ubedljivog vodjstva, važno je da do kraja igramo dobro i da navijači uživaju kada dodju na stadion", rekao je Grant na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

"Crno-beli" dočekuju BSK iz Borče, a Grant ističe da ekipa mora da bude oprezna.

"Blizu smo titule, ali moramo da budemo oprezni. Nema opuštanja, želimo da pobedimo sve mečeve do kraja i ne zanima nas ko se od rivala bori za opstanak, a ko za Evropu", istakao je izraelski stručnjak, koji još nije odlučio ko će na golu da zameni Vladimira Stojkovića, koji mora da pauzira zbog četiri žuta kartona.

Grant je dodao da je uz pomoć Zvonka Živkovića odlično upoznao vrline i mane BSK-a.

"Želimo da nastavimo pobednički niz, imaćemo pristup kao na svim prethodnim utakmicama i na teren ćemo izaći u najboljem sastavu", poručio je je Grant.

On je istakao da je još rano za davanje ocena o igri Engleza Harija Agombara, koji je stigao na probu.

"Ne mogu još da komentarišem njegovu igre, ostaće još nekoliko dana na testovima, pa ćemo videti. Biće još igrača koji će dolaziti na probu i moramo dobro da vodimo računa zbog pravila o ograničenom broju stranaca", završio je Grant.

Utakmica 26. kola Jelen Superlige između Partizana i BSK-a igra su u sredu od 18.30h na stadionu u Humskoj. Za roditelje sa decom ulaz će biti besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: