Babić optimista pred meč sa Zvezdom

Trener OFK Beograda Branko Babić optimista je pred meč sa Crvenom zvezdom, u 26 kolu Jelen Superlige.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 24.04.2012.

16:03

Default images

Babić veruje u pobedu, ako njegovi fudbaleri budu odigrali kao pre mesec dana u duelu sa Partizanom, kada su izgubili 2:1.

OFK je posle lošeg početka prolećne polusezone ušao u bolju formu, a za vikend je pobedio u Čačku (2:0). Pet kola pre kraja “Romantičari” imaju samo teoretsku šansu da stignu do Evrope, a sasvim su bezbedni od ispadanja.

"Želeo bih da vidim kvalitetnu utakmicu i da dodje puno publike na stadion. Ukoliko pružimo partiju kao protiv Partizana verujem u uspeh svog tima", kazao je Babić na konferenciji za novinare u Beogradu.

OFK Beograd i Zvezda igraće u sredu na Karaburmi u 16.30 utakmicu 26. kola Super lige.

"Znamo ko je Zvezda i da ima mlad i ozbiljan tim. Možda bi utakmica bila interesantnija da je manja bodovna razlika na tabeli, ali to ne sputava ni nas, ni njih da pružimo dobru partiju", dodao je Babić.

Trener "romantičara" najavio je da će do kraja sezone pružiti šansu novim mladim igračima OFK Beograda.

"Verovatno ćemo u tim uvrstiti nove snage, jer mladost je ono što krasi OFK Beograd. To će biti praksa do kraja sezone. U konkurenciji će se naći igrači poput Ilije Tutnjevića, Luke Belića i Uroša Nenadovića. Mladi imaju veliku šansu da naprave pomak u karijeri i od leta ih očekuje još ozbiljniji rad", istakao je Babić.

OFK Beograd se nalazi na 8. mestu u Superligi, sa 35 bodova, dok je Zvezda druga sa 58.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: