Ture: Neko odozgo nam donosi titulu

Fudbaler Mančester Sitija Jaja Ture izjavio je da je kiks gradskog rivala Junajteda protiv Everetona "dar sa neba" koji njegov tim mora da iskoristi.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 24.04.2012.

14:41

Default images

“Građani” čekaju na titulu još od 1968, a ove sezone su ispustili veliku prednost i već su bili prežaljeni, sa osam bodova zaostatka pre dve nedelje.

Međutim, gradski rival Junajted je u međuvremenu poražen od Vigana (0:1) i igrao nerešeno sa Evertonom (4:4), pa se pobedom nad Vulvsima Siti približio rivalima na samo tri boda, pred veliki gradski derbi.

"Klub već duže vreme želi da osvoji Premijer ligu i mislim da nam neko od gore pomaže da stignemo do titule. Kako drugačije objasniti kiks Junajteda u prošlom kolu, kada je na svom stadionu isputio prednost od 4:2 i igrao nerešeno sa Evertonom", rekao je Ture.

To nije prva asocijacija Sitija na više sile, pošto je Roberto Mančini išao u pohode Gospi međugorskoj.

"Moramo da trijumfujemo u sva tri meča i čekamo šta će se desiti. Očekuje nas neverovatan meč u ponedeljak. Igramo kod kuće, ali biće teško jer Junajted ima odličan skor na gostovanjima", kazao je Ture.

On je dodao da se nada da će Siti iskoristiti novu šansu i istakao kako njegov tim ima kvalitet da trijumfuje u svim mečevima do kraja šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: