RP: "Pobede za dobru atmosferu"

Trener Crvena zvezde Robert Prosinečki rekao je da mu je najvažnije da ekipa pobedama u stvori dobru atmosferu pred meč sezone protiv Borca u finalu Kupa.

Izvor:

Utorak, 24.04.2012.

13:43

Default images

Crveno-beli u sredu gostuju OFK Beogradu u 26. kolu Superlige Srbije, gde je pitanje prvaka, praktično rešeno, jer vodeći Partizan ima 10 bodova prednosti.

"Pričao sam sa igračima i rekao im da hoću da do kraja pobedimo u svakoj utakmici. Bitno je da derbi dočekamo u dobroj atmosferi, a onda i najvažniji meč sezone, finale Kupa", rekao je Prosinečki.

Prosinečki se osvrnuo i na uvek neugodno gostovanje na Karaburmi.

"Očekuje nas tradicionalno teška utakmica. OFK Beograd ima dobar tim i motiv da odigra kvalitetno. Igraće rasterećeno, pošto ne mogu ni gore ni dole na tabeli", naveo je hrvatski stručnjak.

Prosinečki je dodao da očekuje zanimljivu i otvorenu utakmicu na Karaburmi.

Crveno-beli nisu primili gol na osam uzastopnih utakmica i golman Boban Bajković blizu je obaranja klupskog rekorda koji drži Zvonko Milojević.

"Ne obraćam puno pažnju na rekorde, ali to bi bilo dobro za samopouzdanje i ekipe i golmana Bajkovića", zaključio je Prosinečki.

Utakmica 26. kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Crvene zvezde igra se u sredu od 16.30 na Karaburmi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: