Nižu se nagrade za Van Persija

Kapiten Arsenala Robin van Persi proglašen je za igrača godine u Premijer ligi, u izboru Udruženja sportskih novinara Engleske (FWA).

Izvor: JT

Utorak, 24.04.2012.

12:17

Default images

Samo dva dana pošto je izabran za najboljeg u izboru Asocijacije engleskih profesionalnih fudbalera, Van Peresi je trijumfovao i u glasanju 400 sportskih novinara sa Ostrva.

Holandski reprezentativac, koji je trenutno vodeći strelac Premijer lige sa 27 golova, dobio je najviše glasova u konkurenciji tandema iz Mančester Junajteda Vejna Runija i Pola Skolsa i igrača Fulama Klinta Dempsija.

To je drugi put u poslednje tri godine da isti igrač dobija nagradu u izboru fudbalera i novinara, pošto je Runi 2010. godine takođe dobio obe nagrade.

Van Persi je zaslužio nagradu s obzirom na to šta je sve učinio za Arsenal. Kvalitet njegovih golova, napadački pokreti, doslednost i odanost klubu u teškoj sezoni uticalo je da članovi većinom glasaju za njega”, rekao je predsednik FWA Stiv Bejts.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: