Bez pobednika na "Krejven Kotidžu"

Fudbaleri Fulama i Čelsija remizirali su 1:1, u petom meču 33. kola Premijer lige u ponedeljak.

Izvor: AK

Ponedeljak, 09.04.2012.

22:53

Default images

Čelsi je tako propustio šansu da se četvrtom uzastopnom pobedom izjednači na deobi četvrtog mesta sa Totenhemom i Njukaslom.

Gosti su poveli na "Krejven Kotidžu" u finišu prvog poluvremena iz penala koji je realizovao Frenk Lampard, dok je bod Fulamu doneo Klint Dempsi, osam minuta pre kraja.

U izjednačenom meču na "Kotidžu", Čelsi je do prednosti došao na pomalo nezaslužen način. Sudija Klatenburg je svirao penal u sudijskoj nadoknadi vremena, iako se Solomon Kalu više sam sapleo, nego što ga je oborio Deni Marfi u kaznenom prostoru.

Lampard je bio nemilosrdan sa bele tačke i snažnim udarcem loptu poslao u donji levi ugao gola Marka Švarcera. Australijanac se bacio na pravu stranu, ali je šut bio previše jak i precizan da bi ga zaustavio.

Fulam je u nastavku imao blagu inicijativu, bio konkretniji u napadu, i sasvim zasluženo stigao do boda. Teksašanin Klint Dempsi je sjajno skočio posle kornera sa desne strane, i glavom pored Gerija Kejhila savladao Petra Čeha.

U prethodno odigranim mečevima u ponedeljak, Totenhem je izgubio, a Njukasl pobedio i stigao do mesta koje vodi u Ligu šampiona. Ostali mečevi igraju se u utorak i sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: