Rodman: Nisam bankrot, ni bolestan

Iako se u poslednjih desetak dana spekuliše o bankrotu i teškoj bolesti bivše NBA zvezde Denisa Rodmana, to su, prema njegovim rečima, sve same laži.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 09.04.2012.

20:14

Default images

Rodman, koji je pre nekoliko meseci postao član “Kuće slavnih”, razjasnio je svoju životnu situaciju dok je gostovao u televizijskoj emisiji "Today Show".

"Nisam gotov. Plaćam alimentaciju. Nisam jedan od onih koji je zarađivao za Majkla Džordanai Skotija Pipena. Pošteno sam i dobro zaradio u NBA karijeri. Bankrotirao? Nema šanse!", rekao je bivši krilni centar.

Rodman se pored priče o bankrotu osvrnuo i na glasine da je bolestan i zavisan o alkoholu.
Beta/AP
"Nisam bolestan. Još od 1995. godine kjudi me za svašta optužuju. 'Denis radi ovo, Denis radi ono'. Radiću ono šta volim. Dokazujem ljudima da greše kada govore loše o meni još od prvog dana. Osećam se sjajno, imam 50 godina, izlazim, zabavljam se i uživam u životu", rekao je popularni "Crv".

Bivši NBA šampion je takođe odbacio mogućnost da bi mogao da završiti kao nedavno preminule zvezde Vitni Hjuston i Ejmi Vajnhaus.

"Ja ne konzumiram kokain. Nikada ga nisam probao, pa čak mu se ni približio nisam", zaključio je jedan od najekscentričnijih sportista svih vremena Denis Rodman.

Rodman je u NBA ligu stigao sa univerziteta Jugozapadna Oklahoma stejt, a kao 27. pika na Draftu 1986. godine pokupili su ga Detroit Pistonsi.
Beta/AP

Tokom 20-godišnje karijere igrao je još za San Antonio Sparse, Čikago Bulse, uz epizode u Los Anđeles Lejkersima i Dalas Meveriksima. Poslednje tri godine igrao je u nižerazrednoj ABA ligi (Long Bič Džem, Oranž Kaunti Kraš i Tihuana Dregons), te za Torpan Pojat iz Finske i Brajton Berse u Velikoj Britaniji.

NBA titulu osvojio je pet puta, dva puta je bio defanzivni igrač godine, dva puta je bio i na All Staru, a Pistonsi su penzionisali njegov dres sa brojem 10.

Tokom karijere postigao je 6.683 poena uz 11.954 skoka i 1.600 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: