VN Bahreina: Suzdržano i diskretno

Savetnik MUP Bahreina rekao je da će obezbeđenje tokom trke za Veliku nagradu te zemlje u F1 biti "suzdržano i diskretno", ali sa planovima za sve okolnosti.

Izvor: MJ

Ponedeljak, 09.04.2012.

17:48

Default images

Među događajima koji mogu da poremete trku je mogući ulazak demonstranata na stazu.

Bivši pomoćnik komesara u Londonskoj policiji, Džon Jejts rekao je da je pregledao planove obezbeđenja pred trku, koja će se voziti 22. aprila.

On je rekao da je cilj vlasti da obezbede odgovarajuće obezbeđenje, uz koje će se posetioci osećati sigurno, ali koje neće uticati na Veliku nagradu Bahreina, najveći sportski događaj u tom bliskoistočnom kraljevstvu.

Prošlogodišnja trka je otkazana zbog antivladinih demonstracija i njihovog nasilnog razbijanja, što je za posledicu imalo smrt najmanje 50 osoba.

Trka je zakazala uprkos svakodnevnim sukobima demonstranata i bezbednosnih sila, a timovi u Formuli 1 su u pripravnosti u slučaju da trka bude otkazana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: