Esjen: Vreme je da padne Barsa

Fudbaler Čelsija Mikael Esjen rekao je da "plavci" mogu da eliminišu Barselonu u polufinalu Lige šampiona.

Izvor:

Ponedeljak, 09.04.2012.

15:53

Default images

Fudbaler iz Gane kaže i da oseća kako je došlo vreme da londonskim tim podigne pehar u ovom takmičenju.

"Nekoliko puta smo igrali sa njima u poslednjih osam godina i znamo da postoje načini kako možemo da pobedimo Barselonu. Imam osećaj da je došlo naše vreme za pobedu", rekao je Esjen engleskim medijima.

Poslednji put Barselona i Čelsi igrali su u polufinalu LŠ u sezoni 2008/2009, kada je slavio španski tim golom Inijeste u sudijskoj nadoknadi vremena na Stamford Bridžu.

"Poslednji put kada smo igrali sa Barselonom bila je prava drama, a navijači su mogli da vide vrhunski fudbal. Na neki način smo 'imali' Barsleonu, ali ih nismo dokrajčili i to nam se vratilo", naveo je Esjen.

U dosadašnjem toku sezone Esjen je za Čelsi odigrao samo 14 utakmica, jer je često imao probleme sa povredama. Prvi polufinalni meč LŠ između Čelsija i Barselone igra se 18. aprila u Londonu, a revanš je šest dana kasnije u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: