Alegri: "Možemo do titule"

Trener fudbalera Milana Masimilijano Alegri rekao je da je, uprkos porazu od Fiorentine, njegov tim i dalje na pravom putu da odbrani titulu prvaka Italije.

Izvor:

Ponedeljak, 09.04.2012.

15:39

Default images

Na iznenađenje mnogih, Milan je prošlog vikenda kao domaćin izgubio (2:1) od Fiorentine i to golom Amaurija u poslednjim trenucima meča.

"Više bih voleo da smo ostali na čelu tabele, ali to ne znači da je trka za Skudeto završena. Prvenstvo je bilo dugo za Juventus kada je bio iza nas, ne znam zašto bi sada bilo drugačije", rekao je Alegri.

Milan je nakon kiksa na San Siru i pobede Juventusa protiv Palerma pao na drugu poziciju, a nove obaveze očekuju ga već sutra protiv Kjeva na stadionu "Bentegodi" u Veroni.

"Nisam zabrinut, imali smo poteškoća u subotu, jer teren nije bio u najboljem stanju, ali nismo ni pružili maksimum. Nekoliko igrača je bilo van tima zbog suspenzije i povreda, ali to nije opravdanje. Želimo da osvojimo titulu", dodao je Alegri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: