Đoković: "Najuspešniji Srbija open"

Direktor "Srbija opena" Goran Đoković rekao je danas da očekuje da predstojeći ATP turnir u Beogradu bude najbolji do sada.

Izvor:

Ponedeljak, 09.04.2012.

14:03

Default images

On je istakao da očekuje da će najbolji teniser sveta igrati i dodao da su vrata turnira uvek otvorena za Janka Tipsarevića i Viktora Troickog, koji ove godine nisu prijavili učešće.

"Srbija open je turnir koji je otvoren za sve srpske tenisere. Što se tiče Novaka, on je prijavljen i sve što mogu da kažem, je da se nadam da će igrati", rekao je Đoković Tanjugu.

Prema njegovim rečima, pripreme za turnir uveliko traju, za razliku od prethodnih godine biće napravljeno jedno pravo tenisko selo, a u saradnji sa muzičkom televizijom "MTV" biće organizovane prigodne žurke.

"Turnir je ove godine na programu nedelju dana kasnije i nadam se da će nas vreme poslužiti", dodao je Djoković.

Četvrti po redu "Srbija open" održaće se uz podršku Skupštine grada Beograda i sponzora "Telekom Srbija" i "Mercedes".
Osim Novaka Djokovića, na listi prijavljenih igrača su Pablo Anduhar (Španija), Andreas Sepi (Italija), Jarko Nijeminen (Finska), David Nalbandijan (Argentina), Lukaš Kubot (Poljska ) i drugi.

Srbija open održaće se od 30. aprila do 6. maja na terenima tensikog centra "Novak" na Dorćolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: