"Petroviću, bio si nedostupan"

Predsednik FK Borac Ilija Petrović rekao je da je trener Slavko Petrović smenjen zbog sportskih stvari.

Izvor: NK

Ponedeljak, 26.03.2012.

18:06

Default images

Petrović je dodao da način na koji je obavešten o smeni "običan nesporazum" jer je sada već bivši šesf stručnog štaba bio nedostupan.

"Mi smo hteli da Slavku Petroviću saopštimo da je otpušten i u isto vreme da objavimo na sajtu, ali on je bio nedostupan i tek kasnije se javio na telefon. Kao predsednik nisam hteo ništa da se objavljuje dok se trener ne obavesti. U pitanju je nesporazum“, rekao je Petrović.

Slavko Petrović je posle smene izjavio da način na koji je saznao da je smenjen "jadan i bedan". Sa druge strane, predsednik kluba kaže da je reč o nesporazumu.

„Slavko Petrović je smenjen zbog sportskih stvari, a tu mislim i na rezultate. Mi njima nismo zadovoljni, imamo pravo da se nadamo boljima s obzirom na kvalitet našeg tima. Sa Petrovićem nemamo nikakav konflikt“, rekao je predsednik Borca agenciji Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: