Petrović: “Istorijski meč za Borac”

Trener čačanskog Borca Slavko Petrović i predsednik kluba Ilija Petrović najavili su žestok otpor favorizovanoj Vojvodini u polufinalu Kupa Srbije.

Izvor: JT

Utorak, 20.03.2012.

15:03

Default images

Čačani će u sredu od 14.30 dočekati Novosadjane bez povredjenog prvog golmana Nikole Milojevića, neizvestan je nastup još nekoliko standardnih prvotimaca, ali su ambicije nepromenjene.

Posle treniga znaćemo na koga možemo tačno da računamo, ali sigurno je da Milojević neće braniti. Ovo je za nas istorijski meč, pa imamo posebnu motivaciju da pružimo sve od sebe i uradimo nešto o čemu će se pričati decenijama”, rekao je trener Slavko Petrović.

Ni prvi čovek kluba Ilija Petrović nije skrivao optimizam, iako je svestan da je Vojvodina favorit na papiru.

U sredu je jedan od značajnijih sportskih dogadjaja u istoriji kluba, ali i za grad Čačak uopšte. Namerno kažem značajniji, jer najznačajniji očekujem kada na programu bude bila finalna utakmica. Svesni smo snage i tradicije rivala u polufinalu, ali smo i mi klub koji se ima čime da se ponosi i pohvali. Dodatna motivacija su nam izjave iz tabora Vojvodine da će biti sigurni učesnici finala na njihovom stadionu”, poručio je predsednik Čačana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: