‘Plavom’ ugrožena bezbednost u Gani

Advokat Gorana Stevanovića poslao je pismo Svetskoj fudbalskoj asocijaciji u kojem navodi da je zabrinut za bezbednost svog klijenta u Gani.

Izvor: JT

Utorak, 20.03.2012.

12:34

Default images

“Šokirani smo i uplašeni, strahujemo za bezbednost i živote. Potpredsednik Fudbalskog saveza Džordan Anagblah rekao nam je da u Gani niko ne može da garantuje bezbednost Stevanoviću i da svašta može da mu se desi”, navodi se u pismu Zorana Andjića, koje je poslato Sepu Blateru.

“Tražimo od vas da urgirate kod Saveza, kao i kod državnih organa te zemlje da mom klijentu garantuje bezbednost”, dodaje se u pismu.

Stevanović je u ponedeljak dobio otkaz u Gani, ali je ostao kako bi se sa čelnicima Saveza dogovorio o načinu isplate novca koji su mu ostali dužni, ali je dan kasnije krenuo u Beograd.

Srpski trener ostao je bez angažmana jer sa selekcijom Gane početkom godine nije uspeo da osvoji Kup afričkih nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: