Macola: “Forlan nedostojan Intera”

Legendarni fudbaler Intera Sandro Macola ocenio je da napadač iz Urugvaja Dijego Forlan ne zaslužuje da igra u tom klubu.

Izvor: JT

Utorak, 20.03.2012.

12:04

Default images

Forlan je u remiju bez golova Intera i Atalante prošlog vikenda odbio da uđe u igru na poziciji bočnog veznog igrača.

“Takvo ponašanje je nedopustivo, trebalo bi da ga pošalju kući. U ovim teškim vremenima nama trebaju određeni tipovi igrača. Fudbaler treba da izađe na teren i da da sve od sebe, a ne da se raspravlja sa trenerom”, rekao je Macola.

Macola je rekao da svaki fudbaler ima pravo da uđe u raspravu sa trenerom, ali da prvo mora da odigra utakmicu i odradi svoj posao.

Forlan ,da je želeo, mogao je da izađe na teren i ponosno nosi dres. Nije morao da sluša Ranijerijeve instrukcije, već da igra glavom i tek na kraju meča da se raspravi oko pozicije”, zaključio je Macola.

Inter je pobedio svega dve od poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima. Tim iz Milana je ispao u osmini finala Lige šampiona od Olimpika iz Marseja, a u italijanskoj Seriji A je sedmi sa 19 bodova manje od vodećeg gradskog rivala Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: