Rad čeka Partizan na Vračaru

Fudbaleri Rada do kraja sezone neće moći da igraju mečeve visokog rizika na svom stadionu na Banjici, pa će biti domaćini na stadionu “Obilića” na Vračaru.

Izvor: JT

Utorak, 20.03.2012.

09:16

Default images

Tako će ‘građevinari’ 31. marta na Vračaru igrati protiv Partizana, a da li će takav slučaj biti i sa mečevima koji nisu toliko rizični još nije poznato.

Sve će se znati posle odluke na žalbu Novog Pazara da stadion Rada ne ispunjava osnovne uslove za igranje u Superligi, pa su čelnicima srpskog šampionata naložili vanrednu inspekciju na Banjici, koja će u utorak izaći na teren.

Duel Rada i Novog Pazara odigran je pre dve nedelje, a zbog incidenata na tom meču ‘građevinari’ su proteklog vikenda dočekali OFK Beograd pred praznim tribinama. Pored toga, još jedan meč prošlog kola odigran je bez prisustva publike, a kolo je prošlo bez ikakvih problema.

Komesar za takmičenje Zajednice Superlige Branislav Delić je konstatovao da nije bilo ni primedbi na suđenje, štaviše, da su neki klubovi u zapisnicima posle meča pohvalili dobro deljenje pravde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: