Mančini oprostio Tevesu

Menadžer Mančester sitija Roberto Mančini spreman je da "zakopa ratne sekire" sa Karlosom Tevesom, nakon javnog izvinjenja Argentinca.

Izvor: AK

Sreda, 22.02.2012.

23:24

Default images

Napadač "građana" se u utorak javno izvinio svima koje je uvredio svojim ponašanjem proteklih meseci, dok je istovremeno povukao žalbu protiv kluba za oduzimanje šestonedeljne plate.

"Prihvatam ono što je Karlos rekao u izjavi i razgovaraću sa njim u četvrtak. Mislim da će biti potrebno oko dve ili tri nedelje treninga da bude spreman za utakmice", rekao je Mančini za ESPN.

Siti je sa visokih 4:0 deklasirao Porto i plasirao se u osminu finala takmičenja.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Bilo je teško, ali znali smo to i pre jer je Porto vrhunska ekipa. Na kraju smo pobedili 4:0, što je možda malo previsok rezultat, ali važno je da smo prošli dalje".

Upitan koje su ambicije "građana" u takmičenju Italijan je potvrdio ono što je izjavio i uoču revanša sa braniocem trofeja.

"Ako je moguće, želimo da igramo u finalu. Znamo da će biti teško jer u Ligi Evrope ima vrhunskih ekipa. Ali želimo da dođemo do finala i ove sezone ćemo uvek igrati s najjačim timom. Imamo 20 dobrih igrača i možemo da napravimo neke promene za svaku utakmicu", rekao je Mančini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: