Krojf: “Pep neće ostaviti Barsu”

Legendarni holandski fudbaler Johan Krojf izjavio da se nada da strateg Barselone Pep Gvardiola neće napustiti klub i ostaviti ekipu na cedilu.

Izvor: JT

Sreda, 22.02.2012.

15:21

Default images

“Gvardiola je igrao za Basrelonu, sada je trener i čovek od poverenja, koji neće ostaviti klub na cedilu. Da ima bilo kakvu sumnju, već bi doneo odluku, ne bi čekao dva meseca”, rekao je Krojf.

Španskom treneru ugovor sa Barselonom ističe ne leto, a nedavno je rekao da nije siguran da li želi da ostane u klubu.

Gvardiola je 2008. godine zamenio Franka Rajkarda na klupi Katalonaca i za to vreme je osvojio 13 trofeja, od kojih dve titule prvaka u Ligi šampiona.

Fudbaleri Barselone pobedili su prošlog vikenda ekipu Valensije sa 5:1 u derbiju 23. kola Primere, ali i dalje zaostaju deset bodova za madridskim Realom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: