Čeh: "I dalje smo u krizi"

Golman Čelsija Petr Čeh izjavio je, nakon poraza od Napolija u prvom meču osmine finala Lige šampiona, da se ne nazire kada će klub izaći iz krize.

Izvor: MJ

Sreda, 22.02.2012.

15:03

Default images

Čeh veruje da njegovi saigrači u revanšu mogu da ostvare pobedu od 2:0, koja bi londonskom timu omogućila prolaz u narednu rundu takmičenja.

"I dalje smo u krizi. Nažalost, serija loših izdanja se nastavlja i rezulatat u Napulju nam ne pomaže. Svi igrači koji su bili na terenu su krivi, a mi i dalje pravimo glupe greške", rekao je Čeh za klupski sajt.

"Ne smemo da se predamo, jer bi to samo pogoršalo situaciju. Nećemo odustati, borićemo se kako bi napredovali i što pre izašli iz krize", rekao je Čeh.

U timu Čelsija nije bilo povređenog kapitena Džona Terija, koji će šest nedelja odsustvovati sa terena, a novi problem za trenera Andrea Viljaša Boaša je povreda Portugalca Žozea Bosingve, koji je u 12. minutu morao da napusti teren.

Čelsi u poslednje vreme ne postiže očekivane rezultate, muči se u Premijer ligi i engleskom FA kupu, a ostrvski mediji spekulišu da bi vlasnik Roman Abramovič uskoro mogao da uruči otkaz portugalskom treneru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: