Viljas-Boaš: “Ne idem nigde”

Menadžer Čelsija Andre Viljas-Boaš rekao je da poraz od Napolija sa 3:1 u Ligi šampiona ne znači da ga uskoro očekuje otkaz u londonskom klubu.

Izvor: JT

Sreda, 22.02.2012.

14:34

Default images

‘Plavci’ su u utorak bili koliko-toliko ravnopravni u prvih pola sata sa Napolijem, da bi Italijani potom stvorili više prilika i imali su čak šansu da taj trijumf učine još ubedljivijim.

Taj poraz poslednji je u nizu loših rezultata Čelsija od početka godine, zbog čega se već nedelja spekuliše da je portugalski stručnjak pred otkazom. Ipak, Viljas-Boaš je na pitanje da li očekuje da će voditi ekipu i u revanšu, koji je zakazan za 14. mart u Londonu, rekao:

Da, naravno, u to nema sumnje”.

Viljas-Boaš je istakao da njegov tim imao šansu da meč učini daleko zanimljivijim, kao i da su njegovi izabranici greškama dozvolili da se razigraju.

Posle prvog gola propustili smo nekoliko prilika da povedemo i sa 2:0, i trebalo je da se vranimo bolje, ali smo napravili nekoliko grešaka, za šta smo i kažnjeni. Mislim da je treći gol mogao da bude izbegnut. Imali smo šanse da napravimo probleme za Napoli u napadu, što smo i u činili, ali je ovde pitanje efikasnosti, a Napoli je u tome bio bolji. Mislim da je statistika slična za oba tima i da je utakmica bila veoma otvorena”, rekao je Viljas-Boaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: