Blažević pregovara sa Slovacima

Miroslav Blažević kandidat je za selektora Slovačke i pregovara o novom poslu. To potvrđuje i podatak da se sastanak sa Slovacima održao u Sarajevu.

Izvor: ÈŽ

Sreda, 22.02.2012.

14:24

Default images

Druga runda će se održati u Bratislavi, a vođstvo saveza želi da se uveri u kakvom je stanju iskusni trener, prenose sarajevski mediji.

Ukoliko legendarni Ćiro preuzme Slovačku igraće protiv Bosne i Hercegovine koju je umalo odveo na SP 2010. Slovačka i BiH su u istoj grupi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014.

Blažević je nedavno dobio otkaz u iranskom Sanat Mas Kermanu.

On je kao selektor vodio selekcije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Kine do 23 godine. Bio je trener većine hrvatskih timova, kao i velikog broja evropskih.

Da li je u 78. godini života sposoban da vodi Slovake, odlučiće njihov savez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: