Čović: “Pešić je profesionalac”

Predsednik Crvene zvezde Diva Nebojša Čović rekao je za B92 da veruje da će Svetislav Pešić biti posvećen ‘crveno-belima’, iako je postao selektor Nemačke.

Izvor: JT

Sreda, 22.02.2012.

13:58

Default images

Informacije da bi Pešić mogao da preuzme nemačkim tim pojavile su se još tokom Evropskog prvenstva u Litvaniji, ali je povratak iskusnog stručnjaka na klupu ‘pancera’ ozvaničen tek u sredu.

Ta odluka nije nikakvo iznenađenje s obzirom da gospodin Pešić u ugovoru koji ima sa Crvenom zvezdom, ima klauzulu, ili član, kojim je predviđena mogućnost da on može da vodi i reprezentaciju bilo koje zemlje, a to znači i Nemačke, pa čak i naše zemlje. To je ugovorna mogućnost i ona je iskorišćena“, naglasio je Čović.

Čović je na pitanje da li se plaši da će preuzimanjem selekcije Nemačke Pešić zapostaviti Zvezdu rekao:

Ne, ne plašim se, s obzirom da poznajem gospodina Pešića i znam koliko je on profesionalno posvećen svakom poslu za koji se opredeli. Tako da smo taj deo razmotrili zajednički i ne vidim da će tu biti bilo kakav problem“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: