Jeremić: "Promene donele rezultate"

Predsednik TSS Vuk Jeremić izjavio je, prilikom potpisivanja ugovora sa kompanijom NIS, da su promene u tom telu donele dobru atmosferu i rezultate.

Izvor: MJ

Sreda, 22.02.2012.

13:47

Default images

On je dodao da je ovo značajan dan za srpski tenis, jer će jedan deo sredstava biti usmeren na "osvežavanje teniskog prostora u zemlji".

Kompanija NIS već treću godinu zaredom podržava najbolje tenisere i teniserke Srbije koji se takmiče u Dejvis i Fed kupu, a od sada će saradnja biti proširena na najmlađe i razvoj teniskih kampova i škola.

"Ako je neko sumnjao kojim putem će ići Teniski savez, sada može da bude miran. Ujedinjenje i pomirenje donelo je dobru atmosferu i teniske rezultate", rekao je Jeremić prilikom potpisivanja ugovora o generalnom sponzorstvu.

"Pronašli smo snage da prevaziđemo podele u Savezu i ova saradnja je posledica tih promena. Postigli smo najpovoljniji aranžman u istoriji Teniskog saveza Srbije. NIS je najbolja kompanija u Srbiji, a tenis sport broj jedan i nije čudno što je došlo do saradnje", rekao je Jeremić.

"Nismo se dogovorali, ali deo sponzorstva biće usmeren ka izgradnji Nacionalnog teniskog centra, koji je najvažniji naš projekat u budućnosti i uveren sam da će nam kompanija NIS pomoći da ostvarimo tu ideju", rekao je Jeremić.

Generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko rekao je da je toj kompaniji čast da bude generalni sponzor Teniskog saveza i da se nada da će podići tenis na viši nivo.

"Tenis je izuzetno atraktivan sport u kome snaga, veština, spremnost i stabilnost pojedinca mogu da dođu do punog izražaja, samo ako iza toga stoji veliki trud, zalaganje celog tima i društvena podrška. Želimo da dodatno motivišemo sjajne srpske tenisere, koji su se već dokazali u svetu, ali i generacije koje dolaze, da dostignu najviše domete", zaključio je Kravčenko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: