Zvezda želi pobedu u Novom Sadu

Odloženi mečevi prvog kola prvenstva Srbije u vaterpolu na programu su u sredu od 18, odnosno 19 časova.

Izvor: MJ

Sreda, 22.02.2012.

12:14

Default images

Vaterpolisti Vojvodine ugostiće na svom terenu Crvenu zvezdu, dok se u drugom meču sastaju Žak i Banjica.

Vojvodina je trenutno druga na tabeli sa šest bodova, a pobeda nad beogradskim „crveno-belima“ učvrstila bi je na drugom mestu i pomogla da izbegne vodeću ekipu Partizana pre finala domaćeg prvenstva.

Igrači Zvezde svesni su važnosti ovog meča.

Očekuje nas težak meč. Novosađani su motivisani da nas pobede posle dva uzastopna poraza u Beogradu. Ovog puta igraju na svom terenu, pred svojim navijačima i žele revanš. Nas to ne brine jer ćemi i mi učiniti sve da dođemo do pobede. Naporno smo radili ove zime, a i derbi je pokazao da smo u dobrom ritmu. Ipak, ništa ne sme da nas zavara, nema opuštanja“, kaže Marko Avramović.

Trener novosađana Dejan Stanojević najavljuje agresivnu igru sa mnogo plivanja, a bek Miloš Miličić veliki okršaj.

Crvena zvezda nas je ove godine dva puta pobedila. Vreme je da im se revanširamo. Očekujem, tvrdu, izjednačenu utakmicu dva kvalitetna rivala, gde će nijanse odlučiti pobednika“, kaže Miličić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: