Dru Nikolas napustio Emporio Armani

Bek Dru Nikolas sporazumno je raskinuo ugovor sa Emporio Armanijem, posle slabih igrača američkog šutera u tekućoj sezoni.

Izvor: AK

Utorak, 21.02.2012.

23:13

Default images

Ekipa Serđa Skariola se uz mnogo sreće plasirala u Top 16 fazu Evrolige gde uoči petog kola ima samo jedan trijumf u grupi sa Panatinaikosom, Uniksom i Fenerbahčeom.

Nikolas je u Evroligi prosečno postizao samo 7.4 poena uz 1.4 asistencije, pogodivši samo 36 od 119 šuteva. U "Palakanestru" je bio nešto bolji sa 8.3 poena po meču, što je daleko ispod proseka koji je imao ranije u EL (12,7p).

Nikolas, koji je sedmi najbolji trojkaš Evrolige svih vremena sa 276 trojki, postigao je samo osam u Top 16 fazi iz 20 pokušaja. Tokom karijere u Evropi igrao je za Beneton, Efes Pilsen.

Prethodne tri sezone bio je član Panatinaikosa koji je upravo rival Armaniju u petom kolu Top 16 faze. Spekuliše se da bi Nikolas mogao da pojača špansku Kahu Labora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: